När man driver en industri är det alltid väldigt viktigt att man tänker på säkerheten på företaget och väljer delar och inredning som hjälper er att hålla en trygg och säker arbetsplats för alla. Därför är det även mycket skönt att alltid kunna vända sig till ett företag som tillverkar dörrar och portar som hjälper er att hålla uppe just säkerheten samtidigt som ni dessutom får riktigt bra funktioner, service och allt som ni kan behöva när ni ska inhandla nytt material och delar till er arbetsplats, därför ska ni absolut alltid vända er till AJAB när ni behöver något till er industri eller lagerverksamhet. De har mycket lång erfarenhet inom branschen och vet därför vad det är som krävs och efterfrågas för att ni ska få en riktigt bra produkt som garanterat kommer att hålla hög kvalitet. 

Söker ni exempelvis efter säkra ståldörrar​ är AJAB det självklara valet. Ståldörren är helt enkelt det perfekta valet när det kommer till skyddsdörr, utrymningsdörr eller säkerhetsdörr till er industri. De tillverkar sina ståldörrar för industri alltid med hög kvalitet och av varmförzinkad plåt som håller en hög energiklass samt varmförzinkade stålrör, dörrarna levereras även alltid med ASSA-lås och tryck.

Ståldörr med tillbehör

För att ni som kund alltid ska bli helt nöjd med ert köp hos AJAB anpassar de alltid er beställning helt utifrån de behov och önskemål som ni har på era ståldörrar, därför finns det en rad olika alternativ och tillbehör som ni kan välja mellan för att det ska bli precis så som ni önskar. 

Ni kan bland annat förse er ståldörr med tillval så som laminerat glas, solskyddsglas och säkerhetsglas för personskydd och inbrottsskydd. Sådant som elektrisk låsning, dörrstängare, avhakningsskydd, nattlås och mycket mer kan ni också välja till. Surfa in på deras hemsida www.ajabs.se för att läsa mer och komma i kontakt med företaget för er beställning redan idag.